Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Δεν αποσύρεται η Intralot, από το διαγωνισμό για το 33% του ΟΠΑΠ

Δεν αποσύρεται η Intralot, από τη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του 33% της ΟΠΑΠ, απάντησε σε ερώτημα που της έθεσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Εν τω μεταξύ, παράταση δύο εβδομάδων, έως τις 26 Απριλίου, αποφάσισε να δώσει το ταμείο αποκρατικοποιήσεων στους υποψήφιους επενδυτές για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το δικαίωμα διοργάνωσης και διεξαγωγής του ιπποδρομιακού στοιχήματος για 20 έτη, στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης του ΟΔΙΕ.

Δεν αποσύρεται η Intralot, από τη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του 33% της ΟΠΑΠ, όπως απάντησε σε ερώτημα που της έθεσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους υποψήφιους επενδυτές δίνεται περιθώριο επιπλέον μιας εβδομάδας, έως τις 17 Απριλίου, προκειμένου να ανακοινώσουν τη συγκρότηση των τελικών σχημάτων.

Η νέα προθεσμία συμπίπτει με την προθεσμία υποβολής δεσμευτικών οικονομικών προσφορών για την εξαγορά του 33% της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Εν τω μεταξύ, εντός του επόμενου μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπογραφεί και η νέα σύμβαση μεταξύ ΟΠΑΠ και Intralot για την εγκατάσταση και τη συντήρηση του πληροφοριακού συστήματος του Οργανισμού για 3 συν 2 έτη, μετά την ανακήρυξη της Intralot ως προσωρινού αναδόχου από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Παράλληλα, παράταση δύο εβδομάδων, έως τις 26 Απριλίου, αποφάσισε να δώσει το ταμείο αποκρατικοποιήσεων στους υποψήφιους επενδυτές για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το δικαίωμα διοργάνωσης και διεξαγωγής του ιπποδρομιακού στοιχήματος για 20 έτη, στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης του ΟΔΙΕ.

H απόφαση παράτασης ελήφθη μετά από αιτήματα των υποψήφιων επενδυτών και δίδεται με σκοπό τη διευκόλυνση τους στην προετοιμασία της υποβολής εκδηλώσεων ενδιαφέροντος.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/229052/den-aposuretai-i-intralot-apo-to-diagonismo-gia-to-33-tou-opap-/#ixzz2QDv0BnWi
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου