Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Προς νέα αναβολή για τον διαγωνισμό του ΟΠΑΠ

Εντονότατες πιέσεις ασκήθηκαν τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, για να δοθεί νέα αναβολή στην προθεσμία για την ανακοίνωση των οριστικών σχημάτων που θα κληθούν να υποβάλουν οικονομκές προσφορές για τον διαγωνισμό του ΟΠΑΠ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως κατατέθηκαν δύο σχετικά αιτήματα από ισάριθμους υποψηφίους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτη η κινεζική Fosun κατέθεσε σχετικό αίτημα, για να ακολουθήσει δεύτερο από τον Όμιλο Κοπελούζου.

Από το ΤΑΙΠΕΔ, όπως συνέβη και στις προηγούμενες παρατάσεις, δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η διαδικασία έλαβε παράταση μίας ακόμη εβδομάδας, στην ανακοίνωση των σχημάτων που θα κληθούν να υποβάλουν προσφορές. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός νέου απροόπτου, την ίδια ημέρα το Ταμείο θα ενημερωθεί επίσημα τόσο για το ποιοι διεκδικούν τον ΟΠΑΠ, όσο και για τις προσφορές τους...

Αρμόδια κυβερνητική πηγή επιβεβαίωσε στο Capital.gr ότι "στις 17 Απριλίου θα ανακοινωθούν τόσο τα ονόματα των υποψήφιων επενδυτών, όσο και οι οικονομικές τους προσφορές".

Επιπρόσθετα, διοικητικοί κύκλοι του ΤΑΙΠΕΔ μέχρι πριν από λίγη ώρα τόνιζαν πως η προθεσμία υποβολής οικονομικών προσφορών της 17ης Απριλίου είναι οριστική, σε κάθε περίπτωση όμως εάν κάποιος έχει διαφορετική άποψη, αρμόδιο για να αποφασίσει είναι αποκλειστικά το δ.σ. του Ταμείου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου