Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΟΠΑΠ: Internet, VLTs και Λαχεία αλλάζουν την αξία του

Στην υλοποίηση των στρατηγικών σχεδίων ανάπτυξης του ΟΠΑΠ για το 2012 αναφέρθηκε η διοίκηση της εταιρείας στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου σημειώνοντας ότι, η φετινή χρονιά είναι μεταβατική για την αξία της εταιρείας, η οποία δεν αποτυπώνεται ακόμη σήμερα.

Σημαντική αύξηση στην αξία της πρόκειται να προσδώσουν από το 2013 και μετά, τόσο η ανάπτυξη των VLTs (φρουτάκια) που θα αναπτύσσονται στις αίθουσες από Σεπτέμβριο του 2012 και μετά, όσο και η ανάπτυξη του διαδικτύου που αναμένεται σύντομα και η πιθανή επιλογή της κοινοπραξίας της ΟΠΑΠ ΑΕ για τα κρατικά λαχεία.
 Σχετικά με την ανάπτυξη στο διαδίκτυο ο κ. Σπανουδάκης σημείωσε ότι σύντομα αναμένεται η επιλογή του τελικού τεχνολογικού συνεργάτη μεταξύ των τριών εταιρειών που έχουν επιλεγεί και οι οποίες είναι η G2 θυγατρική της Gtech, η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Μ. Βρετανίας Playtech και η Intralot.

Εκτός από το πρόγραμμα υλοποίησης των νέων σχεδίων ο πρόεδρος κ. Γ. Σπανουδάκης αναφέρθηκε και στις σημαντικές εκκρεμότητες, όπως την απόσυρση της τροπολογίας του άρθρου 325 για την Επιτροπή Ελέγχουν Παιγνίων. Σύμφωνα με την τροπολογία η Επιτροπή θα αναλάμβανε την αρμοδιότητα έκδοσης κανονισμού για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ (VLTs και διαδίκτυο) από τους οποίους εξαρτάται η υλοποίηση των σχεδίων. Ο κ. Σπανουδάκης επεσήμανε ότι πραγματοποιεί μια προσπάθεια ενημέρωσης των κομμάτων για την σημασία του άρθρου 325 ώστε να επανέλθει και να πραγματοποιηθεί η ψήφισή του πριν τις εκλογές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου