Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

H στρατηγική του ΟΠΑΠ για το 2012

Στην στρατηγική της ΟΠΑΠ ΑΕ για το 2012 έδωσε έμφαση ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Γιάννης Σπανουδάκης σε συνέντευξη Τύπου.

Όπως υπογράμμισε το 2012 η ΟΠΑΠ ΑΕ θα συγκεντρωθεί σε τρία μεγάλα θέματα, στην οργάνωση των VLTs, στο διαγωνισμό για το Ξυστό και τα λαχεία και στην αγορά του διαδικτύου.

Η ΟΠΑΠ πήρε την άδεια των VLTs, η εγκατάστασή τους θα γίνει σε χώρους αποκλειστικής διάθεσης επειδή πρόκειται για διαφορετικά παιχνίδια από τα 11 παιχνίδια που διαχειρίζεται σήμερα η ΟΠΑΠ.

«Θα δημιουργήσουμε νέους χώρους διάθεσης για αυτά τα παιχνίδια. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την άδεια για τα λαχεία και το ξυστό και είναι προφανές πως μέσα στους 3 μεγάλους στόχους μας είναι η ένταξή μας στην αγορά του διαδικτύου με βάση την άδεια που θέλουμε να πάρουμε», πρόσθεσε.

Εάν εφαρμοστούν ως έχουν προγραμματιστεί οι διαδικασίες και εκδοθούν οι κανονισμοί παιχνιδιών στο τρίτο τρίμηνο θα έχουμε τα πρώτα καταστήματα VLTs σε λειτουργία, επισήμανε.

Ο διαγωνισμός για το Ξυστό και τα λαχεία προβλέπεται να τελειώσει στο τέλος του δεύτερου τριμήνου ή στις αρχές του τρίτου εάν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις. Η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών προβλέπεται για τον Μάιο του 2012.

Αναφερόμενος στις δραστηριότητες στο διαδίκτυο ο κ. Σπανουδάκης είπε ότι «βρισκόμαστε στη δεύτερη και τελική φάση της διαδικασίας για την επιλογή ανάμεσα σε τρεις υποψηφίους τεχνολογικούς παρόχους που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν στην γρήγορη ένταξή μας με ένα ανταγωνιστικό τρόπο, στην βάση των 11 παιχνιδιών, στο διαδίκτυο στην ελληνική επικράτεια». Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας έως το τρίτο τρίμηνο του 2012.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ.Σπανουδάκης είπε ότι η ΟΠΑΠ ΑΕ βάσει της σύμβασης που έχει με το Ελληνικό Δημόσιο έχει το αποκλειστικό δικαίωμα διαχείρισης των 11 παιχνιδιών, που συμπεριλαμβάνουν και το στοίχημα, και τη διάθεσή τους με οποιοδήποτε μέσο άρα και μέσω Διαδικτύου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου