Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμος για διαδίκτυο και VLTs ο ΟΠΑΠ

Ανοίγει ο δρόμος για τον ΟΠΑΠ μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους πράκτορες για να προχωρήσει στην επέκταση των δραστηριοτήτων του στο Διαδίκτυο και στη δημιουργία των αιθουσών για τα VLTs.

Αναλυτικότερα, η γενική συνέλευση των πρακτόρων επικύρωσε ουσιαστικά τις προτάσεις στις οποίες είχαν καταλήξει την προηγούμενη εβδομάδα ο ΟΠΑΠ και οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΠΠΠ, της ομοσπονδίας των πρακτόρων, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσει ο Οργανισμός -πάντα με γνώμονα την από το 2000 σύμβασή του με το ελληνικό Δημόσιο- στην αποκλειστική διάθεση των παιχνιδιών με κάθε πρόσφορο τρόπο, άρα και μέσω διαδικτύου.

Οπως συμφώνησαν οι δυο πλευρές οι όροι των παιχνιδιών, τα προσφερόμενα παιχνίδια, οι αποδόσεις τους και η προμήθεια θα είναι ίδια για κάθε παιχνίδι στο διαδίκτυο όπως και στο επίγειο δίκτυο. Η δε προμήθεια θα υπολογίζεται στον τζίρο της κάθε κάρτας και θα πιστώνεται στο πρακτορείο από το οποίο έγινε η τελευταία φόρτιση.

Παράλληλα οι δύο πλευρές συμφώνησαν και στις νέες κλιμακωτές προμήθειες προκειμένου να αρχίσει άμεσα το Live beting με ελάχιστο προσφερόμενο πλήθος αγώνων 15 ανά εβδομάδα και ελάχιστο ετήσιο payout 85%.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου