Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΟΠΑΠ: Εξελίξεις έρχονται το Μάρτιο

Μήνας εξελίξεων είναι ο επόμενος μήνες για τον ΟΠΑΠ αφού προχωρούν πολλά κρίσιμα θέματα για την εταιρεία. Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι δύο διαγωνισμοί που έχει προκηρύξει ο ΟΠΑΠ, ο διαγωνισμός για τον τεχνολογικό πάροχο και ο διαγωνισμός για το διαφημιστικό πρόγραμμα της εισηγμένης.

Οσον αφορά τον πρώτο, η Επιτροπή πραγματοποιεί την τεχνική αξιολόγηση των προσφορών των Gtech και Ιντραλότ τους τελευταίους τρεις μήνες και αναμένεται να έχει ολοκληρώσει αυτήν τη διαδικασία μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Θα ακολουθήσει το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών και η επιλογή του μειοδότη.



Προτάσεις

Την ίδια στιγμή μελετώνται και οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί για το διαγωνισμό του διαφημιστικού προγράμματος του ΟΠΑΠ στον οποίο υπήρξαν δεκατρείς συμμετοχές.



Τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των προγραμμάτων των εταιρειών και θα ακολουθήσει η αξιολόγησή τους.



Από τις 13 συμμετοχές οι 8 εταιρείες (MC CANN ERICKSON, Ι.Ν. ΛΕΟΥΣΗ, ATTP & ADEL & CHOOSE, BBDO, BOLD OGILVY, DDB & THE NEWTONS, FORTUNE, SPOT THOMSOΝ διαγωνίζονται για την επικοινωνιακή υποστήριξη των παιχνιδιών και των επιχειρηματικών δράσεων με ενδεικτικό προϋπολογισμό τα 3 εκατ. ευρώ ετησίως.



Συμμετοχές

Οι υπόλοιπες πέντε συμμετοχές (MEDIA CORP & MEDIA DIRECTION, TEMPO OMD HELLAS, INITIATIVE, FORTUNE, MINDSHARE) αφορούν την επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει τον προγραμματισμό της κατανομής του διαφημιστικού χώρου και χρόνου στα ΜΜΕ (media planning), καθώς επίσης και την αγορά διαφημιστικού χώρου και χρόνου στα ΜΜΕ (media booking & buying) όλων των παιχνιδιών, της εταιρικής εικόνας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε., για 1 έτος με δικαίωμα ανανέωσης για άλλο ένα έτος. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός είναι 14 εκατ. ευρώ ετησίως.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου