Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΟΠΑΠ: Εκπνέει η προθεσμία για την απαντητική επιστολή στην Ε.Ε.

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία που έδωσε στο Ελληνικό Δημόσιο η Ε.Ε. για να απαντηθούν τα 41 ερωτήματα που έθεσαν οι ευρωπαϊκές αρχές (Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ε.Ε) αναφορικά με τις δύο συμβάσεις του ΟΠΑΠ για την 10ετή επέκταση του μονοπωλίου και την απόκτηση άδειας λειτουργίας VLTs .


Υπενθυμίζεται πως η Κομισιόν ζήτησε στις 31 Ιανουαρίου (με προθεσμία 20 εργάσιμων ημερών) να ενημερωθεί, μεταξύ άλλων, για τους λόγους που δεν πραγματοποιήθηκαν διεθνείς διαγωνισμοί για τις δύο συμβάσεις, για την επέκταση του δικαιώματος πρώτης άρνησης στα νέα παιχνίδια που διαθέτει ο ΟΠΑΠ και για τον υπολογισμό του τιμήματος των δύο συμβάσεων.

Στην επιστολή είχε αναφερθεί πως σε περίπτωση που δεν ληφθούν ικανοποιητικές απαντήσεις, τότε θα ξεκινήσει ερευνητική διαδικασία για το θέμα. Η Alpha Finance, πάντως, σημειώνει πως στην επιστολή δεν υπήρξε αναφορά για πιθανή ανάκληση του νόμου για τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, σε περίπτωση που η Κομισιόν δεν ικανοποιηθεί από τις απαντήσεις που θα δοθούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου