Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΠΠΠ

Εδώ και ένα χρόνο, από τα προσχέδια ακόμα του νόμου 4002, φάνηκαν τα κενά τα οποία αφήνει ο νόμος στη προάσπιση του μονοπωλίου, στην αποκλειστική διάθεση του στοιχήματος μέσω της ΟΠΑΠ ΑΕ και τη δημιουργία νέων παράνομων επίγειων δικτύων τα οποία δύναται να λειτουργούν «νομότυπα» μέσω της αδειοδότησης νέων ιντερνετικών εταιρειών. Οι παράνομες –αφορολόγητες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών αξιώνουν τώρα να δημιουργήσουν επίγειο δίκτυο μέσω ιντερνετ καφέ.
Η ΠΟΕΠΠΠ κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το επιτρέψει , θα δώσει τον αγώνα της είτε με νομικά μέσα είτε με οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Είναι ευχάριστο όπως προκύπτει και από το παρακάτω μήνυμα ότι η ΟΠΑΠ ΑΕ συνδράμει από τη θέση της στον αγώνα αυτό.

«ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Η ΟΠΑΠ ΑΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΙΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (Π.Χ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΠΟΚΕΡ Κ.Λ.Π.) ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΆΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ.»
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ
                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΠΠΑΣ                  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΠΤΣΙΔΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου