Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΟΠΑΠ: Το Σεπτέμβριο τα «φρουτάκια»


Συνεχίζονται οι επαφές μεταξύ ΟΠΑΠ και πρακτόρων για τον τρόπο που θα αναπτυχθεί το νέο παιχνίδι της εταιρείας, τα «φρουτάκια». Από την πλευρά του ΟΠΑΠ τονίζεται ότι αναμένεται να εκφραστεί το ενδιαφέρον και οι προτάσεις των πρακτόρων όπως και να εκδοθεί ο Κανονισμός του Παιχνιδιού. Ακολούθως θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τις εταιρείες που θα προμηθεύσουν τα μηχανήματα τα οποία η εταιρεία πρόκειται να μισθώσει. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας το νωρίτερο δυνατό που αναμένεται να μπουν σε λειτουργία οι νέες αίθουσες με τα Vlt's θα ήταν το Φθινόπωρο.

Την έναρξη λειτουργίας των νέων αιθουσών, κατά πάσα πιθανότητα θα την προλάβει η ιδιωτικοποίηση του 29% του ΟΠΑΠ η οποία, όπως υποστήριξε στο Bloomberg ο επικεφαλής του Οργανισμού Γιάννης Σπανουδάκης, είναι ευθύνη του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Σημείωσε πως οι μετοχές έχουν ήδη μεταβιβαστεί στο Ταμείο το οποίο είναι αρμόδιο και ότι το Μνημόνιο προβλέπει τη διάθεση του «πακέτου» το 2012. Αναφορικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, ο κ. Σπανουδάκης εκτίμησε ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι. Τόνισε ότι σημασία για τις επιχειρήσεις έχει να υπάρξει σταθερότητα, να γνωρίζουν ποιο θα είναι το φορολογικό και το θεσμικό πλαίσιο και να μην υπάρχουν διαρκείς αλλαγές.

Συνάντηση 
Εν τω μεταξύ σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της Ομοσπονδίας Πρακτόρων και του σωματείου εργαζομένων της ΟΠΑΠ με θέμα την επερχόμενη ιδιωτικοποίηση.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της Ομοσπονδίας Πρακτόρων και της διοίκησης για την αναβάθμιση του παιχνιδιού «Πάμε Στοίχημα», με στόχο την ενδυνάμωσή του και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του. Η επίτευξη μιας συμφωνίας μεταξύ ΟΠΑΠ και πρακτόρων θα ήταν ιδιαίτερα σημαντική τόσο για το ξεκίνημα του ζωντανού στοιχηματισμού όσο για την έναρξη λειτουργίας της προπληρωμένης κάρτας με την οποία θα ήταν εφικτός ο στοιχηματισμός από απόσταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου