Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Παράταση έως 9 Νοεμβρίου για τον ΟΠΑΠ


Παρατείνεται μέχρι τις 9 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ΟΠΑΠ με απόφαση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ταμείου η απόφαση ελήφθη έπειτα από σειρά αιτημάτων που υποβλήθηκαν από επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαδικασία για την απόκτηση του 33% των μετοχών του ΟΠΑΠ. 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η περίοδος υποβολής διευκρινιστικών ερωτημάτων σχετικά με τη διαγωνιστική διαδικασία παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012. Με βάση προηγούμενη απόφαση του Ταμείου η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος έληγε στις 19 Οκτωβρίου. Με την παράταση αυτή πάει πίσω το χρονοδιάγραμμα πώλησης του ΟΠΑΠ που, σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια της κυβέρνησης, θα ολοκληρωνόταν στο τέλος Δεκεμβρίου - αρχές Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση κυβερνητικού αξιωματούχου, στους μνηστήρες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον ΟΠΑΠ περιλαμβάνονται μεγάλες εταιρείες διεξαγωγής στοιχημάτων. Τα επιχειρηματικά ονόματα που έχουν ακουστεί για τον ΟΠΑΠ, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, είναι πολλά και ηχηρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου