Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Μέχρι τις 10/12 καταθέτει ο ΟΠΑΠ δεσμευτική προσφορά για Λαχεία


ΕΩΣ τις 10 Δεκεμβρίου θα καταθέσει η διοίκηση του ΟΠΑΠ –μαζί με τα άλλα τρία μέρη της κοινοπραξίας– τη δεσμευτική προσφορά για τα Λαχεία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κ. Λουρόπουλος στους αναλυτές.

Παράλληλα, η μερισματική πολιτική του ΟΠΑΠ θα διατηρηθεί στο 50% των καθαρών κερδών και το μέρισμα για τη χρήση θα είναι ανάμεσα στο 35%, που είναι το μίνιμουμ, και το 50%, που είναι η πολιτική του Οργανισμού. Αναφορικά με τον τεχνολογικό πάροχο και το online gaming, η εταιρία συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο project και σύντομα θα είναι σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ειδικά για το θέμα της ιδιωτικοποίησης, ο κ. Λουρόπουλος τόνισε ότι δεν μπορεί να αποτιμηθεί τώρα πώς και αν θα επηρεάσει τον Οργανισμό. Η ιδιωτικοποίηση είναι μια διαδικασία που μπορεί είναι γρήγορη ή αργή, σημείωσε.
Τα σχέδια για τις παιγνιομηχανές (VLTs) δεν έχουν παγώσει εξαιτίας της διαδικασίας της ιδιωτικοποίησης, δήλωσε ο κ. Λουρόπουλος, αν και δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, τα σημεία τοποθέτησης των VLTs έχουν επιλεγεί και το μόνο που μένει είναι ο καθορισμός της σχέσης με τους πράκτορες.

Για το φόρο επί των κερδών των παικτών, ο οποίος θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2013, ο κ. Λουρόπουλος είπε ότι χρειάζονται κάποιες διευκρινίσεις από τις φορολογικές αρχές, ενώ αναφορικά με την επίδραση του φόρου στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, η εταιρία τρέχει διάφορα σενάρια για το πώς τελικά θα τα επηρεάσει και πώς θα τον διαχειριστεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου