Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

CRASH TEST ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Από τα πρακτορεία της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το πρώτο crash test των νέων παιχνιδιών monitor games και TAX games του ΟΠΑΠ, με τους τεχνικούς του Οργανισμού να βρίσκονται ήδη στο «παρά πέντε» για την ολοκλήρωση των υποδομών και το λανσάρισμα του νέου προϊόντος στη συμπρωτεύουσα.

Ανάλογη είναι η προσπάθεια για την εισαγωγή του live betting στο «Πάμε Στοίχημα», καθώς πρόθεση του ΟΠΑΠ είναι η εφαρμογή του ζωντανού στοιχηματισμού στα ποδοσφαιρικά και λοιπά αθλητικά γεγονότα στις αρχές Απριλίου.

Στην προκειμένη περίπτωση, η εισαγωγή του live betting θα γίνει πανελλαδικά, σε αντίθεση με τα monitor games και TAX games, που για μικρότερο χρονικό ορίζοντα θα βαδίσουν στα χνάρια του «ΚΙΝΟ», που πρωτοπαίχθηκε επίσης στα πρακτορεία της συμπρωτεύουσας τον Οκτώβριο του 2004.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Αυτό άλλωστε τον σκοπό είχε και η χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων στα γραφεία του ΟΠΑΠ, με βασικό αντικείμενο τη ρύθμιση των ζητημάτων που άπτονται του inplay betting και εν γένει των νέων δυνατοτήτων που θα έχει το αναβαθμισμένο συντόμως «Πάμε Στοίχημα».

Προτεινόμενη ημερομηνία εισαγωγής του live betting στο δίκτυο των 5.000 περίπου πρακτορείων της εταιρείας παραμένει η Παρασκευή 1η Απριλίου, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε πραγματοποιήσει η διοίκηση του ΟΠΑΠ προς το προεδρείο της ΠΟΕΠΠΠ στις αρχές του μήνα.

Ταυτοχρόνως, έντονο είναι το ενδιαφέρον από μερίδα πρακτόρων για τη μεταβίβαση των πρακτορείων τους στο πλαίσιο της κοινής σύμβασής τους με τον ΟΠΑΠ. Πηγές της ΠΟΕΠΠΠ κάνουν γνωστό ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες μεταβίβασης ικανού αριθμού πρακτορείων, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζονται οι φάκελοι των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί.

Όπως σημειώνουν οι πράκτορες, οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι ήδη καλούνται σε συνεντεύξεις για την εξέταση των φακέλων τους, με την υποσημείωση όμως ότι οι μεταβιβάσεις θα πραγματοποιούνται με σειρά προτεραιότητας και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πρακτόρων που πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου