Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΟΠΑΠ: Εκτακτη γενική συνέλευση για την έγκριση του νεου ΔΣ

Ο ΟΠΑΠ συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του στις 7 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Ανακοίνωση της Εκλογής ως Μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων Μελών και για το υπόλοιπο της θητείας τους. Ανακοίνωση προσωρινού ορισμού νέων Μελών της Επιτροπής Ελέγχου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων Μελών και για το υπόλοιπο της θητείας τους.

Θέμα 2ο: Καθορισμός αριθμού Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 3ο: Ορισμός των Μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 37, παράγραφος 1 του Ν. 3693/2008.

Θέμα 4ο: Παροχή αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23, παράγραφος 1 του Κ.Ν. 2190/1920 και του άρθρου 24 του καταστατικού της Εταιρείας, στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και στους καθ' οιονδήποτε τρόπο συμμετέχοντες στη διεύθυνση της Εταιρείας, στους Γενικούς Διευθυντές, στους Διευθυντές για τη συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη διεύθυνση των Εταιρειών του Ομίλου και των συνδεδεμένων Εταιρειών, κατά την έννοια του άρθρου 42ε, παράγραφος 5 του Κ.Ν. 2190/1920 και ως εκ τούτου τη διενέργεια για λογαριασμό των συνδεδεμένων Εταιρειών, πράξεων που υπάγονται στο σκοπό που επιδιώκει η Εταιρεία.

Θέμα 5ο: Παροχή ειδικής άδειας βάσει του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για τη σύναψη σύμβασης εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Καμίλ Ζίγκλερ, έγκριση των βασικών όρων αυτής και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την υπογραφή της.

Θέμα 6ο: Παροχή ειδικής άδειας βάσει του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για τη σύναψη σύμβασης εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου με το Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ κ. Μίκαλ Χουστ, έγκριση των βασικών όρων αυτής και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την υπογραφή της.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για τα θέματα της αρχικής ημερήσιας διάταξης, οι μέτοχοι καλούνται εκ νέου σε επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση στις 18 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου