Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2013
Συνάδελφοι,

 
Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε σήμερα για τον κρατικό ΟΠΑΠ ΑΕ, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του και ένα άλλο μεγαλύτερο ανοίγει για την ΟΠΑΠ ΑΕ. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της εταιρείας και είμαστε βέβαιοι για τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που διαθέτει.
 Το δίκτυο μας αποτελεί τη κινητήρια δύναμη της ΟΠΑΠ ΑΕ από την ίδρυση της μέχρι σήμερα. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιώσουμε τα κέρδη για την εταιρεία και για τα πρακτορεία μας.
Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την αλλαγή στο μάνατζμεντ της εταιρείας από το οποίο περιμένουμε να δούμε μια πιο δραστήρια πολιτική ανάπτυξης.
 Ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε από τη πολιτεία να διαφυλάξει το μονοπώλιο που έχει πληρώσει η ΟΠΑΠ ΑΕ και μέσω της αναμενόμενης αναβάθμισης των παιχνιδιών να δώσουμε νέα δυναμική στην αύξηση των εσόδων, για την εταιρεία και το δίκτυο μας.
Είμαστε, επίσης, εδώ για να στηρίξουμε και να καταφέρουμε κάθε νέο project, είτε αυτό λέγεται vlt's είτε online gaming. Όχι μόνο γιατί έχουμε θεσμοθετημένα δικαιώματα αλλά επειδή είμαστε οι μόνοι που ξέρουμε και μπορούμε να πουλήσουμε τυχερά παιχνίδια στην χώρα μας και το κάνουμε με τεράστια υπευθυνότητα και επιτυχία τα τελευταία 50 χρόνια.
Η περίοδος της κομματικής ανασφάλειας και της ρουσφετολογίας πέρασε. Τώρα είναι η ώρα για σκληρή δουλειά και για επιχειρηματικά κέρδη.
Με όχημα την ανάπτυξη και σε αποκλειστική συνεργασία ΟΠΑΠ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ θα συνεχίσουμε και θα πετύχουμε πολλά.
 Το όχημα αυτό χωρά όλους τους πράκτορες που έχουν όρεξη για δουλειά αλλά δεν χωρά αυτούς που θέλουν να βλάψουν την εταιρεία και τον κλάδο εξυπηρετώντας προσωπικά συμφέροντα αναπολώντας παλιές εποχές.
Αυτοί οι λίγοι, ευτυχώς, φρόντισαν με τα έργα τους να απομονωθούν και έτσι απομονωμένοι θα συνεχίσουν.

 
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ.
ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
 
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.
 
                                                                 Για το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ
 
                                                               Ο Γενικός Γραμματέας                           Ο Πρόεδρος
 
                                                                     Ηρακλής Λάππας                          Κυριάκος Τοπτσίδης         

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου