Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Μνημόνιο για τη χρηματοδότηση του αθλητισμού από τον ΟΠΑΠ ζητά ο Ιωαννίδης

Ο ελληνικός αθλητισμός βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και αυτό φαίνεται πως το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, που αναφέρθηκε στην αναγκαία επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ.
Οπως σημείωσε ο κ. Ιωαννίδης, θα πρέπει να υπάρξει μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο θα ισχύει και σε περίπτωση πώλησης του ΟΠΑΠ. «Αν λείψει ο ΟΠΑΠ θα αποδυναμωθεί πάρα πολύ o ελληνικός αθλητισμός.
Ο Ελληνας πολίτης περνά τραγικά. Οι εταιρείες είναι δύσκολο να δώσουν χορηγίες σε τέτοιες οικονομικές συνθήκες. Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να βοηθηθεί ο αθλητισμός» ανέφερε.
«Ο ΟΠΑΠ έχει αποδείξει το κοινωνικό του πρόσωπο. Δίνει παντού, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στην παιδεία, στην υγεία. Τουλάχιστον για τον αθλητισμό, τα χρήματα που προσφέρει βγαίνουν από τον αθλητισμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, που βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση με τον κ. Ιωαννίδη, σημείωσε πως «ο ΟΠΑΠ είναι μία εταιρεία που ό,τι και να γίνει θα συνεχίσει να στηρίζει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και ό,τι αφορά θέματα κοινωνικής ευαισθησίας».


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου