Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα Σύμβαση για το τηλεπικοινωνιακό κόστος των πρακτορείων

Νέα Σύμβαση υπογράφηκε χθες και αφορά το τηλεπικοινωνιακό κόστος τις παροχές και τον εξοπλισμό των πρακτορείων. Η νέα Σύμβαση περιλαμβάνει στο κόστος εκτός από την online σύνδεση των πρακτορείων με τον ΟΠΑΠ και την σύνδεση τους με το ίντερνετ και με την ασφάλεια του Business secure του ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

Υπηρεσία Conn-x

Το Conn-x αποτελείται από α) ADSL πρόσβαση, β) αντίστοιχης ταχύτητας ανόδου/καθόδου σύνδεση Internet μαζί με τον Τερματικό Εξοπλισμό

Υπηρεσία VPN

Η παρεχόμενη από τον ΟΤΕ Υπηρεσία VPN, συνίσταται από:

α. Τη σταθερή πρόσβαση (σύνδεση) του πρακτορείου ΟΠΑΠ στο οικείο αστικό κέντρο ΟΤΕ, με την υπέρθεση DSL.

Μέσω της πρόσβασης αυτής εντάσσεται το Πρακτορείο στο νοητό δίκτυο VPN ΟΠΑΠ και του παρέχεται η δυνατότητα να επικοινωνεί με το Μηχανογραφικό Κέντρο του ΟΠΑΠ σε περιβάλλον ΙΡ.

β. Εναλλακτική (Back up) λύση (GPRS/GPS – μέσω του δικτύου Cosmote), για την αδιάλειπτη λειτουργία της προσφερόμενης Υπηρεσίας.

Υπηρεσία Business e-secure

H χρήση της υπηρεσίας business e-secure στις συνδέσεις conn-x διασφαλίζει λειτουργίες όπως προστασία του δικτύου από κακόβουλες επιθέσεις, περιορισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο σε μη επιτρεπτά sites, καθορισμό κεντρικής πολιτικής ασφαλείας, παρακολούθηση των alerts και κινδύνων κεντρικά αλλά και λειτουργίες anti-virus, anti-spamming κλπ που στοχεύουν στην προστασία των σταθμών εργασίας / PCs του Πρακτορείου.

Εξοπλισμός

Το Πρακτορείο προμηθεύεται από τον ΟΤΕ τον απαιτούμενο Tερματικό Εξοπλισμό που εγκαθίσταται στο χώρο του προκειμένου να Ενεργοποιηθούν οι Υπηρεσίες Διαδικτύωσης.

Διάρκεια της Σύμβασης

Η παρούσα σύμβαση τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία υπογραφή της και λήγει στις 23/03/2014

Κόστος

Το μηνιαίο τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 110 € από το οποίο το Πρακτορείο θα χρεώνεται το μηνιαίο ποσό των 71,50 € , το οποίο αντιστοιχεί σε ποσοστό 65 % επί του συνολικού μηνιαίου τιμήματος και ο ΟΠΑΠ θα χρεώνεται το ποσό των 38,50 € το οποίο αντιστοιχεί σε ποσοστό 35 % επί του συνολικού μηνιαίου τιμήματος. Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου