Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΠΑΠ: Ειδική επιτροπή καθορίζει τους όρους για τα φρουτάκια

Έργο της Επιτροπής η διαμόρφωση των όρων και προϋποθέσεων και ο καθορισμός ανταλλάγματος για την παραχώρηση του δικαιώματος εγκατάστασης και εκμετάλλευσης από την ΟΠΑΠ ΑΕ του συνόλου των35.000 παιγνιομηχανημάτων τυχερών παιγνίων.

Στον ΟΠΑΠ θα δοθεί η δυνατότητα εκμετάλλευσης 35.000 παιγνιομηχανημάτων με τα έσοδα από τα δικαιώματα που θα του παραχωρήσει το ελληνικό Δημόσιο να προστίθενται στον «κουμπαρά» του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.

Προς την κατεύθυνση αυτή ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε τη σύσταση Ειδικής Επιτροπής
 με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Ηλία Πλασκοβίτη του ειδικού γραμματέα αναδιαρθρώσεων και αποκρατικοποιήσεων Γιώργου Χριστοδουλάκη και του διευθύνοντα συμβούλου του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας Κωνσταντίνου Μητρόπουλου.

Έργο της συγκεκριμένης Επιτροπής είναι η διαμόρφωση των όρων και προϋποθέσεων και ο καθορισμός ανταλλάγματος για την παραχώρηση του δικαιώματος εγκατάστασης και εκμετάλλευσης από την ΟΠΑΠ ΑΕ του συνόλου των35.000 παιγνιομηχανημάτων τυχερών παιγνίων.

Παράλληλα θα τρέχει και η διαδικασία ανανέωσης της σύμβασης του ΟΠΑΠ για την διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών αλλά και η εξερεύνηση των δυνατοτήτων πώλησης του Οργανισμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου