Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΠΠΠ 4-7-2011

Συνεχίζοντας την εβδομαδιαία ενημέρωση όλων των πρακτόρων για τις ενέργειες τις ΠΟΕΠΠΠ που σημειώθηκαν σας ενημερώνουμε ότι την περασμένη τρίτη 28/06/11 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Τα θέματα που συζητήθηκαν:


Εφάπαξ: Αποφασίστηκε η αναδιαπραγμάτευση του προγράμματος ώστε να είναι προς όφελος των Πρακτόρων.

Φορολογικό: Συστάθηκε η επιτροπή που θα τρέξει τα θέματα του φορολογικού προσπαθώντας την εξαίρεση μας από την υποχρέωση τήρησης εσόδων-εξόδων.

ΔΕΗ: Υπενθυμίζουμε ότι η Ομοσπονδία έχει σταματήσει την σύμβαση με τη ΔΕΗ καθώς κάποιοι ασυνεπής Συνάδελφοι έχουν αφήσει οφειλές, με αποτέλεσμα να έχει μηδενιστεί το εγγυητικό κεφάλαιο.

Διευκρινιστικές διορθώσεις σύμβασης: Η ΟΠΑΠ Α.Ε μας απέστειλε ένα κείμενο με διευκρινήσεις για άρθρα της σύμβασης. Η νομική υπηρεσία μαζί με την επιτροπή της ΠΟΕΠΠΠ θα μελετήσουν το κείμενο κάνοντας της απαραίτητες διορθώσεις χωρίς όμως να πειραχθεί η ίδια η σύμβαση.

Εγγυήσεις Μεταβιβάσεων: Οι όποιες εγγυήσεις ζητηθούν από την ΟΠΑΠ για τις μεταβιβάσεις των Πρακτορείων να μην καταβληθούν από κανένα. Θα καταβάλλεται ΜΟΝΟ το ποσό που αναγράφεται στην Σύμβαση.

Ιδιωτικοποίηση ΟΠΑΠ: Συνεχίστηκαν οι επαφές μας, προσπαθώντας να πείσουμε όλα τα κόμματα για το λάθος που προσπαθούν να διαπράξουν πουλώντας την πιο κερδοφόρα κρατική επιχείρηση.



Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ



ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου