Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΠΠΠ

Το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο σύνολο των πρακτόρων και με δηλωμένη την επιθυμία του να προχωρήσει από κοινού με την ΟΠΑΠ ΑΕ στο πλαίσιο του υπεύθυνου και περιοριστικού παιχνιδιού, αποφάσισε να εισηγηθεί θετικά για την υπογραφή σύμβασης λιανικής πώλησης Παραδοσιακών  και Στιγμιαίων Λαχείων  από τους πράκτορες-μέλη της με βάση το τελευταίο σχέδιο που προσκομίστηκε, υπό την προϋπόθεση ότι θα  προβλεφθεί ότι η οποιαδήποτε αλλαγή  προμήθειας θα πρέπει να γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη της ΠΟΕΠΠΠ.

Η ΠΟΕΠΠΠ παρά τις εξαντλητικές διαβουλεύσεις στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που της δόθηκε με την Διοίκηση της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δεν κατέστη δυνατόν να έρθει σε συμφωνία ώστε να υπογραφεί σύμβαση αμοιβαίας αποδοχής, προώθησης και διακίνησης των προϊόντων της μέσα στα πρακτορεία του δικτύου μας.
Ως εκ τούτου,  μέχρι νεώτερης επίσημης ενημέρωσης της Ομοσπονδίας μας  ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ δεν υπογράφει καμία σύμβαση από όποιον και αν του προταθεί  με σκοπό την προώθηση των προϊόντων της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ.
Λόγω της σοβαρότητας του θέματος, η ΠΟΕΠΠΠ καλεί τις διοικήσεις όλων των Σωματείων της χώρας, να ενημερώσουν όλους τους πράκτορες και να ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ .

Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Παναγιώτης Ντόμαλης 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου