Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

Η πολυαναμενόμενη παράταση ένταξης στα βιβλία Β’ κατηγορίας για τους πράκτορες, τελικά δεν είναι παράταση υποχρέωσης βιβλίων αλλά παράταση εγγραφών στο βιβλίο αλλά και παράταση ένταξης στο Μητρώο.
ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛ.

Ακολουθεί εκτίμιση των τελευταίων εξελίξεων από τον ΚΙΜΩΝΑ ΚΛΩΝΑΡΗ όπως αυτή αναρτήθηκε σε άλλο blog (VOLOSBET)


Κερδίσαμε τίποτε από αυτά που μας συσπείρωσαν στο 98,3% ; ΟΧΙ. Άρα; Ποιος αμφισβητεί ότι η Απεργία ΑΝΑΣΤΑΛΘΗΚΕ και δεν ακυρώθηκε;

Θα χάσουμε τον χρόνο με λαϊκά δικαστήρια; Ποιος φταίει και ποιος παρασύρθηκε;

Βγήκε ο αλήτης ο Παπανδρέου και η συμμορία του και χωρίς τσίπα τα έγραψαν όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι και μεις αντί να τους βάλουμε φωτιά, αλληλοτρωγόμαστε;

Απέναντι μας βρίσκεται μια Κυβέρνηση εκτελεστών, που έχουν πάρει την εντολή να μας στήσουν στον τοίχο χωρίς καν να παίξει το βλέφαρο τους και μεις τα βάζουμε με τον γείτονα;

Ποιον εξυπηρετούν οι διχόνοιες αυτή τη μέρα; Ποιος διόρισε μπροστάρηδες τους λιποτάκτες; τους «απών»;

Αν το μίσος και την οργή προς αλλήλους, τα κατευθύνουμε ενάντια στο ασκέρι του λήσταρχου, θα τα κάνει πάνω του και θα τρέχει να κλαφτεί στο βρακί της μαμάς του. Ξυπνάτε! Μπροστά είναι ο εχθρός. Μη δώσουμε και παράσημο στις ερινύες, που ξαφνικά βγήκαν από τον τάφο τους. Μπροστά εμείς. Μαζευτείτε αύριο κιόλας στην ΠΟΕΠΠΠ. Το Μουντιάλ κρατά άλλες 23 μέρες. 350 εκατομμύρια περιμένουν να εισπράξουν ακόμη(!!!). Κλείστε τις κάνουλες. Σπάστε τους τον ψευτοτσαμπουκά. Μέχρι που μπορούμε να εισπράττουμε κανονικά και μην παραδίνουμε ούτε ευρώ στην ΟΠΑΠ. Τι θα μας κάνουν; Θα μας κλείσουν αυτοί; Ανασκουμπωθείτε, οργανωθείτε και σε μια βδομάδα ξαναταρακουνήστε τον κόσμο. Εσείς που τους ξεσηκώσατε για το 98%, ξαναβγείτε στους δρόμους. Αν το καταφέρατε μια φορά, μπορείτε ξανά. Ο αγώνας έχει και ενέδρες. Ε, και; Την πατήσαμε μια φορά και τα παρατάμε; Για να ζητιανεύουμε του χρόνου;

Σκεφτείτε κι αυτό! Η Κυβέρνηση έχεσε ακόμη και τα δικά της τσιράκια. Έβαλε τους Διευθυντές των υπουργείων να ορκίζονται για την παράταση «σε ότι έχουν ιερό», έβαλε και τη διοίκηση της ΟΠΑΠ να γράψει πως «η ΟΠΑΠ Α.Ε. και η ηγεσία της Ομοσπονδίας ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες ότι για την έναρξη θεώρησης βιβλίων και στοιχείων του ΚΒΣ εκ μέρους των πρακτόρων θα απαιτηθεί πρόσθετος χρόνος (έως την 30-09-2010), προκειμένου να εξευρεθούν οι αναγκαίες λύσεις σε προβλήματα τα οποία έχουν ανακύψει και τα οποία έως τώρα δεν είχαν γίνει γνωστά (π.χ. ένταξη στο ΤΕΜΠΜΕ για διευθέτηση ασφαλιστικών και φορολογικών τους υποθέσεων, προσδιορισμός κλάδου ασφάλισης, φορολογικές εκκρεμότητες πρακτόρων κ.α.)». Και μετά τους έφτυσαν και τους έχεσαν. Τόσο αδίστακτοι είναι. Όλους μας έφτυσαν. Ακόμη και μόνο γι’ αυτό ξεσηκωθείτε να τους τσακίσουμε. Εντάξει, δεν περιμένω να παραιτηθεί από ευθιξία η Διοίκηση της ΟΠΑΠ. Που τέτοια παλικαριά. Δεν το περιμένω. Το ΑΠΑΙΤΩ εδώ και τώρα. Όχι να παραιτηθεί η ΠΟΕΠΠΠ. Αυτοί, αν δεν μας κάνουν, θα τους αλλάξουμε εμείς. Στις εκλογές που φτάνουν. Όχι να παίξουμε το παιχνίδι των Ντομάληδων να πάμε σε ακυβερνησία, σε πρωτοδικεία και να μείνουμε ακέφαλοι 2-3 μήνες. Κι αν για κάποιους, από σας, λείπει η 100% εμπιστοσύνη στα όργανα μας, τότε αναβαθμίστε τον ρόλο των Γ.Σ. Μόνο εκεί να κρίνονται οι διαπραγματεύσεις. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Αρκεί να βλέπετε τον εχθρό που βρίσκεται απέναντι σας. Όχι δίπλα σας.

Η Κυβέρνηση είναι συμμορία ξεπουλημένων γενίτσαρων. Τι να πουν και οι δάσκαλοι, χθες. Τους έταξαν πως θα τους πλήρωναν κανονικά αν παρέδιδαν τις βαθμολογίες, έβαλαν και τους Τρεμοπρεντεντέρηδες να ρίχνουν τόνους λάσπη και σήμερα τους είπαν, «ωραία πήραμε τις βαθμολογίες, τώρα θα πάρετε τα αποτέτοια μας». Θαρρείς και έχουν αποτέτοια οι Παπανδρέηδες.

Και ξαφνικά έπεσε πανικός στις τάξεις μας. Γιατί; Γιατί χάσαμε τη «συσπείρωση» και τον ενθουσιασμό; Αυτό χάσαμε; Σκεφτείτε να είχαμε χάσει και 4 μέρες απεργία! Τίποτε δεν μας κόστισε η πουστιά της Κυβέρνησης. Κανονικά στα μαγαζιά μας ήμασταν. Και τίποτε δεν έβαλε στα ταμεία της η ΟΠΑΠ. Τα ψίχουλα των πρώτων αγωνιστικών πήρε μόνο. Μπροστά μας είναι τα σπουδαία. Ξεμπροστιάστηκαν χωρίς εμείς να χάσουμε τίποτε.

Ωραία μας ξεγέλασαν. Και τι έγινε; Τώρα μπορούν να το ξανακάνουν; Και έχουμε ολόκληρες 23 μέρες μπροστά μας. Θέλετε να θυμώσετε και άλλο; Να οργιστείτε μέχρι να σπάσετε τα μούτρα του κάθε Κυβερνητικού; Μάθετε κι αυτό. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Ε, και; Τώρα θα τη βάλουν και θα πουν και ένα τραγούδι. Εμείς αποφασίζουμε, Εμείς διατάσουμε. Έτσι κι αλλιώς η νομοθετική ρύθμιση χρειάζεται μόνο για όσους δεν υπόγραψαν τη σύμβαση. Για όλους τους υπόλοιπους ισχύει.

Τους προειδοποιήσαμε με το 98,3%. Ας τους ξανα«προειδοποιήσουμε». Ας δώσουμε ραντεβού την άλλη βδομάδα στο ποτάμι. Οργανώστε τα λεωφορεία με τους ταλιμπάν της Επαρχίας. Ελάτε όλοι οι Αθηναίοι και ξεσπάστε εδώ. Να μπουκάρουμε στον Κηφισό μια μέρα, όποια αποφασίσετε, να τους πετάξουμε όλους έξω. Έτσι για να τους τρίξουμε τα δόντια. Να δείξουμε ως που μπορούμε να φτάσουμε. Ποια ΜΑΤ και πράσινα άλογα. Κι αυτοί πεινούν. Μαζί μας έρχονται σιγά-σιγά όλοι. Εχθρός είναι μόνο οι αλήτες της Κυβέρνησης και τα τσιράκια τους.

Αλλά και για τους πιο ηττοπαθείς μια κουβέντα. Αυτούς που βάζουν την απογοήτευση τους δικαιολογία, για την υποστολή της σημαίας,. Όλα αυτά που ζητούσαμε χρειαζόταν «υπογραφές», για να είμαστε σίγουροι. Σωστά.

Ξέρετε όμως τι σημαίνει «υπογραφή» για τα φρουτάκια, το ίντερνετ κλπ; Σημαίνει Προεδρικό Διάταγμα. Πάει να πει νομοσχέδια στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, λογιστήριο του Κράτους, ολομέλεια της Βουλής, ΦΕΚ στο Εθνικό Τυπογραφείο, 40 μέρες και βάλε, το συντομότερο. Ωραία. Ας πούμε πως ξεκινούσαμε την απεργία και έβγαινε ο Υπουργός και βεβαίωνε (όπως και με τους δασκάλους) πως αποδεχόταν ΟΛΑ τα αιτήματα μας. Εμείς τι θα κάναμε; Θα ζητούσαμε «υπογραφές»; Που να υπογράψει, θα μας ρώταγε; Απλά θα έβγαζε νόμο που θα μας δικαίωνε. Πότε; Το λιγότερο σε 40 μέρες. Τι θα λέγαμε; Πως μέχρι να βγει ο νόμος θα κάναμε 40 μέρες απεργία; Όχι! Και έτσι θα την πατούσαμε. Θα περνούσε το Μουντιάλ και πάπαλα το καλοκαίρι. Γι’ αυτό σας λέω. Τίποτε δεν χάσαμε. Οι μαλάκες έδειξαν τα χαρτιά τους, πριν βάλουμε τα ρέστα μας. Όχι εμείς, αυτοί πήρανε τα αποτέτοια μας.

Και σας ρωτώ. Αύριο βγαίνουν τα σχέδια νόμου για φρουτάκια και ίντερνετ. Και όλα φωτογραφίζουν την ΟΠΑΠ και την Κυβέρνηση που θέλει να της αρπάξει τα 700 εκατ. ευρώ, του αποθεματικού της. Αλλά με 5.000 καταγγελίες βάσει της σύμβασης μας, πως θα πάει η ΟΠΑΠ στους διαγωνισμούς αυτούς; Τι θα γίνει όταν παρουσιαστούμε κι εμείς διεκδικητές στους διαγωνισμούς (!). Και τι θα πουν στους μετόχους που ο ίδιος ο Σπανουδάκης τους διαβεβαίωσε πως δεν θα χαθούν τα 1.000 – 1.500 πρακτορεία. Αν δεν βρουν λύση με το ΤΑΕ και τον ΟΓΑ και το ΤΕΜΠΜΕ, η ΟΠΑΠ τινάζεται στον αέρα!!!!!!! Αυτοί έχουν φωτιά στα μπατζάκια τους. Εμείς τον νού μας.

Αμέσως Δ.Σ. στην ΠΟΕΠΠΠ. Γενική Συνέλευση δεν χρειάζεται. Η εντολή είναι ξεκάθαρη. Απεργία μέχρι να διαλυθεί το σύμπαν. Ξαναπιάστε τα πρακτορεία ένα-ένα. ΟΛΟΙ στους δρόμους. Κατεβάστε κόσμο στον Κηφισό. Επίδειξη δύναμης και αποφασιστικότητας. Να τα κάνουν πάνω τους. Πέρα από τα αιτήματα μας τώρα ζητάμε και προσωπική ικανοποίηση. Εκδίκηση για την κοροϊδία. Και το Πάμε Στοίχημα. Αέρααααααααααα! Ούτε μια μέρα δεν κράτησαν την υπόσχεση τους. Και σ’ αυτό φταίει το Υπουργείο; Κανένα έλεος. Στον Καιάδα οι ανίκανοι. Σκοινί και σαπούνι στους πουλημένους. Ας διαλέξουν τι προτιμούν. Καμιά θυσία πια εμείς. Μόνο φωτιά και τσεκούρι.

Σας το ξαναλέω. Οι μαλάκες την πάτησαν. Είχαν σκοπό να μας δουλέψαν, αλλά το έκαναν πριν την ώρα τους. Ξεβρακώθηκαν τσάμπα. Τώρα δεν μπορούν να μας ξανακοροϊδέψουν. Η Απεργία δεν ακυρώθηκε. ΑΝΑΣΤΑΛΘΗΚΕ. Είχαμε πει πως θα την ξεκινούσαμε στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Ωραία το πάμε πίσω. Ξεκινάμε από τη φάση των 16, που έχει και ψωμί. Από την άλλη Παρασκευή 25 (τελευταία αγωνιστική των ομίλων με το Πορτογαλία – Βραζιλία) και το Σάββατο 26 στους πρώτους αγώνες νοκ αουτ, που ίσως έχει προκριθεί η Ελλάδα ως 2η του 2ου ομίλου. Εκεί είναι τα λεφτά. Μέχρι τον τελικό την 11η Ιουλίου θα έχουμε 17 μέρες να τους τινάξουμε στον αέρα. Η ξεφτίλα των εισπράξεων μας τις πρώτες μέρες του Μουντιάλ μας έδειξε τι μας περιμένει τον χειμώνα. Κι όσοι κιοτέψουν ή βρουν δικαιολογία «όταν ήθελα δεν ήθελες, τώρα που δεν θέλω θέλεις», αφήστε τους στη μιζιέρα τους. Αυτοί θα έσπαζαν την απεργία, ούτως ή άλλως από τα πρώτα λεπτά. Μη τους δίνετε σημασία. Αυτούς θα τους κλείσουμε ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.

Μη σας παίρνει από κάτω. Τους ρίξαμε μια άκαπνη (81 ώρες χωρίς φαΐ και νερό) κι αυτοί άδειασαν όλο το οπλοστάσιο τους. Αυτό μόνο μπορούν να κάνουν. Να μην κρατούν τον λόγο τους. Να ξεγελούν τον κόσμο. Όπως στις εκλογές του Οκτώβρη, που «υπήρχαν τα λεφτά». Όπως στις δήθεν επιταγές του ΔΝΤ. Φτάνει πιά. Τον αγώνα τον ξέρουμε. Και τον νικητή τον ξέρουμε. Ή εμείς ή κανείς. Αυτό είναι το νέο σύνθημα μας. Όποιος γκρινιάζει, να περιμένει να τελειώσουμε πρώτα. Μετά τα δικαστήρια. Τώρα ο αγώνας.

Και αδιαπραγμάτευτα, γιατί τώρα πια δεν υπάρχει λόγος για «διαπραγματεύσεις» με τους ψεύτες:
ΟΧΙ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.
ΟΧΙ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ.

Και όπως έγραψα στο χαρτί που μου παρουσίασαν έξω από την ΟΠΑΠ, ως τελευταία «υποχώρηση» της ΟΠΑΠ, λίγο μετά που άρχισα να συνέρχομαι από την κατάρρευση,

Ή αναβαθμίζετε τα παιχνίδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΠΟΕΠΠΠ ή

12% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑΙ Ρέέέέέέέ 12% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Γιατί, τι θα μας κάνετε; Θα μας ξανακοροϊδέψετε;

Δικαίωση και εκδίκηση. Αυτό ζητάμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου