Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ!!!

Παράγοντες της ΕΠΟ και στοιχηματικές εταιρείες του Λονδίνου είχαν καταθέσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στο λογαριασμό του μάνατζερ από τη Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του Mega. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος που έγιναν οι καταθέσεις, αλλά υπάρχουν υποψίες να συμμετείχαν οι καταθέτες σε κύκλωμα που έστηνε αγώνες ποδοσφαίρου.

Στο λογαριασμό του μάνατζερ, ύψους 26 εκατ. ευρώ, καταθέσεις είχαν κάνει επίσης ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές, επίσης για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους. Ήδη έχουν ληφθεί καταθέσεις από αρκετούς από τους περίπου 100 πελάτες του επίμαχου λογαριασμού, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
Ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης, μιλώντας ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του «Mega» επιβεβαίωσε πως «… έχουμε βρει στους λογαριασμούς καταθέσεις από Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές, που παίζουν ακόμη και σε μεγάλες ομάδες», ενώ επισήμανε τη βούληση της Πολιτείας να βρει την άκρη του νήματος, έστω κι αν χρειαστεί αρκετός καιρός.
« Πράγματι υπάρχουν καταθέσεις. Όταν υπάρχει φοροδιαφυγή εξετάζουμε όλες τις πλευρές και όλες τις ροές των χρημάτων. Υπάρχει πολιτική βούληση η υπόθεση να ξεκαθαρίσει. Το πόσο αργά ή γρήγορα θα φτάσουμε στο τέλος αυτής της υπόθεσης δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εμπλέκονται ξένες εταιρείες, ενδεχομένως και υπεράκτιες εταιρείες, χρειαζόμαστε δικαστική συνδρομή και πρέπει τα όποια αποτελέσματα του ελέγχου να είναι ασφαλή και πέραν κάθε αμφισβήτησης. Εμείς εξετάζουμε τις ροές των χρημάτων, τα πρόσωπα που συναλλάσσονται και την αιτία που συναλλάσσονται. Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά. Για να φτάσουμε στο τέλος πρέπει να ελεγχθούν όλες οι παράμετροι και σε όλο το εύρος τους», δήλωσε ο κ. Καπελέρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου