Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση προέδρου του ΟΠΑΠ - κυβέρνησης για το ειδικό τέλος

Με τον υπουργό  Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό επικρατείας Νίκο Παππά συναντήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ.
Στο τραπέζι της συνάντησης βασικό θέμα ήταν το ειδικό τέλος στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ, η επιβολή του οποίου βρίσκει εντελώς αντίθετη τη διοίκηση του Οργανισμού, λόγω των αρνητικών επιπτώσεων που θα έχει στις πωλήσεις των παιχνιδιών και τη βιωσιμότητα του δικτύου πρακτόρων του ΟΠΑΠ.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε εν αναμονή και της απόφασης του ΣτΕ μετά και την προσφυγή του ΟΠΑΠ εναντίον της επιβολής του ειδικού τέλους, με την επισήμανση του πλήγματος που δέχεται η επένδυση των μετόχων του οργανισμού.
Ταυτόχρονα πλησιάζει και η 20η Φεβρουαρίου, όταν και τυπικά εκπνέει η προθεσμία καταβολής των εσόδων από το ειδικός τέλος, που δεν μπορεί να υλοποιηθεί λόγω τεχνικών προβλημάτων, όπως έχει τονιστεί από τον ΟΠΑΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συζήτηση των εμπλεκόμενων πλευρών ετέθη και η προοπτική της εξεύρεσης άλλων λύσεων για το θέμα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια δεσμευτική απόφαση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου