Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Επιφυλακτικοί οι πράκτορες του ΟΠΑΠ για τα Gaming Halls

Δεν δείχνουν και τόσο ένθερμοι να συμμετάσχουν στο project του ΟΠΑΠ για τα περίφημα Gaming Halls (κατά το κοινώς λεγόμενο «φρουτάκια») οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της συγκεκριμένης αγοράς.
Η καταληκτική ημερομηνία που έχει ορίσει ο ΟΠΑΠ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι η 18η Δεκεμβρίου, όμως οι πράκτορες το σκέφτονται θεωρώντας πως και το ποσό των 100 χιλ. ευρώ (περίπου) που απαιτεί η επένδυση είναι μεγάλο και οι όροι της σύμβασης αναφορικά με τα προσδοκώμενα οικονομικά οφέλη δεν είναι ελκυστικοί.


Προφανώς σε μια ελεύθερη αγορά ο κάθε επιχειρηματικός όμιλος μπορεί να κινείται και να αναπτύσσεται όπως αυτός νομίζει καλύτερα, όπως επίσης ο ΟΠΑΠ έχει την ευχέρεια να απευθυνθεί σε άλλους επενδυτές πέρα από τους ως τώρα συνεργάτες του για να ανοίξει τα 650 Gaming Halls, και άλλα τόσα σε δεύτερη φάση.


Ωστόσο η «πρεμούρα» που δείχνουν οι άνθρωποί του προκειμένου να συμμετέχουν οι πράκτορες στο project μαρτυρά μια υποβόσκουσα ανησυχία από την πλευρά του ΟΠΑΠ.


Ειδικότερα οι πράκτορες αφού δέχτηκαν τις προηγούμενες ημέρες βροχή τηλεφωνημάτων προκειμένου να πειστούν για την συμφέρουσα επένδυση, τώρα δέχονται και επισκέψεις στελεχών του ιδιωτικού πια ομίλου, προφανώς για να έχουν καλύτερη ενημέρωση εκ του σύνεγγυς, χωρίς ως στιγμής τουλάχιστον να διακρίνεται αλλαγή στην στάση τους.


Αντιθέτως είναι έτυμοι να προσφύγουν στην δικαιοσύνη κατά της δυνατότητας του ΟΠΑΠ να διοχετεύει το «Ξυστό» και εκτός πρακτορείων υποστηρίζοντας πως αυτό δεν είναι σύννομο βάση της σύμβασής τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου