Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ο CEO της ΟΠΑΠ Α.Ε. στο δ.σ. της Νeurosoft



Θέση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας παραγωγής λογισμικού Neurosoft κατέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Καμίλ Ζίγκλερ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Neurosoft A.E., εισηγμένης στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου από το Μάϊο του 2009, “κατόπιν παραιτήσεως του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κας Ευθαλίας Σιαμάνη, το Δ.Σ. της εταιρείας στη συνεδρίασή του της 27ης Φεβρουαρίου 2014 εξέλεξε τον κ. Kamil Ziegler σε αντικατάσταση της ως άνω παραιτηθείσας”. 

Ο κύριος Καμίλ Ζίγκλερ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ με σπουδές στα χρηματοοικονομικά, αναφέρει η ανακοίνωση, διαθέτει έχει πλούσια εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων τόσο του τραπεζικού κλάδου όσο και του gaming έχοντας διατελέσει στο παρελθόν ανώτατο στέλεχος σε μια σειρά μεγάλων εταιρειών και τραπεζών. 

Σημειώνεται πως η Neurosoft, με έδρα την Αθήνα, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, ανάπτυξη, παραμετροποίηση και συντήρηση ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων για τους τομείς του Αθλητικού Στοιχηματισμού, Factoring και Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Business Intelligence). 

Η Neurosoft επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών και παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της βέλτιστες εξατομικευμένες λύσεις λογισμικού. Κύριος μέτοχος της Νeurosoft είναι ο ΟΠΑΠ με συμμετοχή 30%. Η εταιρεία έχει διεθνή παρουσία σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, Σερβία, Κύπρο και Dubai.


Πηγή:www.capital.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου