Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΟΠΑΠ: Το 2013...θα ωριμάσουν τα πρώτα φρουτάκια

Στις αρχές του 2013 προβλέπεται πλέον από τη διοίκηση του ΟΠΑΠ η τοποθέτηση των πρώτων μηχανημάτων VLT's, όπως αναφέρθηκε στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της εταιρείας για τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου.

Ειδικότερα, αναμένεται ότι ο προμηθευτής των 18.500 μηχανημάτων θα επιλεγεί στο τρίτο τρίμηνο του 2012 ενώ η παράδοσή τους θα χρειαστεί ακόμη 3-4 μήνες. Ετσι αναβάλλεται για 3-4 μήνες το ξεκίνημα του παιχνιδιού που μέχρι πρότινος αναμενόταν το Σεπτέμβριο του 2012.

Αιτία της καθυστέρησης είναι η αναμονή για τον καθορισμό των τεχνικών προδιαγραφών των μηχανημάτων που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η διοίκηση αναφέρθηκε επίσης στο ΚΙΝΟ σημειώνοντας ότι ενισχύθηκε από τις επιπλέον ώρες 3-5μμ. Σε γενικές γραμμές τα παιχνίδια της εταιρείας έδειξαν ανθεκτικότητα φέτος ενώ τον επόμενο μήνα αναμένεται ενίσχυση των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ λόγω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Οπως αναφέρθηκε το live-betting θα εισαχθεί εγκαίρως για να προλάβει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο και αναμένεται να ενισχύσει τα έσοδα του Ιουνίου.

Οσον αφορά τα ποσοστά των πρακτόρων στο Πάμε Στοίχημα, αν και δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, η διοίκηση σημείωσε ότι είναι πιθανό να καθοριστούν τις επόμενες εβδομάδες από την Επιτροπή Παιχνιδιών.

Αναφορικά με το διαδίκτυο σημειώθηκε ότι τους επόμενους μήνες αναμένεται να επιλεγεί η εταιρεία με την οποία θα συναφθεί Joint Venture για την από κοινού δραστηριοποίηση.

Οπως επισημαίνουν οι αναλυτές μετά την τηλεδιάσκεψη οι κύριοι καταλύτες για τον ΟΠΑΠ που είναι τα θέματα που εξαρτώνται από το Δημόσιο και η πορεία της ιδιωτικοποίησης εχουν αναβληθεί λόγω εκλογών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου