Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΟΠΑΠ: Αύξηση κερδών 37% στο Q2 βλέπει η Eurobank

Ένα ακόμη καλό τρίμηνο, με τη συμβολή και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, θα εμφανίσει ο ΟΠΑΠ, προβλέπει η Eurobank Equities σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "buy" και τιμή-στόχο στα 13,3 ευρώ. 
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της χρηματιστηριακής, τα καθαρά κέρδη του οργανισμού θα διαμορφωθούν στα 39 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 37% σε ετήσια βάση, Παράλληλα, τα EBITDA εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 64 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 40% λόγω και των πρωτοβουλιών περιορισμού του κόστους. 

Όσον αφορά στο Πάμε Στοίχημα, η Eurobank εκτιμά ότι τα κέρδη θα είναι μικρότερα από τις αρχικές προβλέψεις, λόγω και της διαφοράς ώρας με τη Βραζιλία, σημειώνει ωστόσο ότι οι τάσεις παραμένουν ισχυρές.
Σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, η χρηματιστηριακή προβλέπει έσοδα 80 εκατ. ευρώ από το Σκρατς αλλά και οριακή μείωση 2% στις πωλήσεις του Κίνο. Η εκτίμηση για τα έσοδα από το Τζόκερ κάνει λόγο για μείωση 33% σε ετήσια βάση, λόγω λιγότερων τζακπότ.
Η αποτίμηση του ΟΠΑΠ με βάση τα βραχυπρόθεσμα κέρδη δεν είναι τόσο ελκυστική, αλλά η εικόνα μεταβάλλεται μετά το 2015, σημειώνει.
Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει αποτελέσματα στις 27 Αυγούστου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου