Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ziegler: Πώς θα κινηθεί ο ΟΠΑΠ σε VLTs-διαδίκτυο

Tα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ από τα τυχερά παιχνίδια και το στοίχημα αποδεικνύονται πιο ισχυρά από ό,τι αναμενόταν, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters, o Kamil Ziegler. 
O 51χρονος πρώην τραπεζίτης υποστήριξε ακόμα ότι βλέπει ενδείξεις βελτίωσης στην καταναλωτική εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι η καθυστέρηση στην επαναφορά του Ξυστό δεν πρόκειται να απομακρύνει την εταιρεία από τον φετινό στόχο για τα κέρδη. 

"Τα καθαρά κέρδη από τα υφιστάμενα παιχνίδια φαίνονται καλύτερα από ό,τι αρχικά προβλεπόταν" σημείωσε ο κ. Ziegler στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας. "Για την ώρα δεν αλλάζουμε την 'καθοδήγηση' για καθαρά κέρδη στο επίπεδο των 116 εκατ. ευρώ το 2013" τόνισε.
O κ. Ziegler ανέφερε στη συνέντευξή του στο Reuters πως η Emma Delta δεσμεύεται να παραμείνει βασικός μέτοχος στον ΟΠΑΠ, κάτι που όπως επισήμανε δημιουργεί ένα σταθερό θεμέλιο για τη νέα διοίκηση για να εφαρμόσει τα στρατηγικά της σχέδια. "Δημιουργεί για μας κάποια σταθερότητα ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά μας". 
Παράλληλα, ο νέος επικεφαλής του ΟΠΑΠ υποστήριξε πως θέλει να έχει όσα περισσότερα VLTs σε λειτουργία από το τέλος του τρίτου τριμήνου του 2014.
Ο ίδιος τόνισε πως η περικοπή του κόστους αποτελεί σημαντικό σημείο εστίασης για τη νέα διοίκηση, με στόχο την εξοικονόμηση εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο. "Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι κάθε ευρώ που ξοδεύεται δεν πάει χαμένο" σημείωσε, τονίζοντας ότι ο ΟΠΑΠ θα επιδιώξει φθηνότερη χρηματοδότηση στο κοινοπρακτικό δάνειο των 290 εκατ. ευρώ.
Όσον αφορά το διαδικτυακό στοίχημα, ο κ. Ziegler υπογράμμισε ότι ο ΟΠΑΠ θέλει να δραστηριοποιηθεί σε αυτόν τον τομέα πριν από την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Βραζιλία και ότι πρέπει να διευθετηθεί το ρυθμιστικό πλαίσιο.
"Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για το διαδικτυακό στοίχημα είναι να καθοριστεί η ρύθμιση γι' αυτό το κανάλι διανομής" τόνισε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου