Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Για τα μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π. "Έναρξη ανοίγματος ειδικών λογαριασμών όψεως"

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 στάλθηκε ενημερωτική εγκύκλιος στα τερματικά όλων των υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας για τη λειτουργία και τις ανάγκες του Συνεταιρισμού μας, με σκοπό την έναρξη ανοίγματος ειδικών λογαριασμών όψεως από τα μέλη μας.

Από την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010, τα μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π., που έχουν υπογράψει τη σύμβαση Σ.Ε.Π.Π.Π. – Εισπράκτορα για την ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ, καλούνται να επισκεφθούν το κοντινότερο κατάστημα Εθνικής Τράπεζας που τους εξυπηρετεί, ώστε να προχωρήσουν στο άνοιγμα ειδικού λογαριασμού όψεως.

Μαζί σας θα χρειαστεί να έχετε το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και την ταυτότητα μέλους του Σ.Ε.Π.Π.Π. ή την υπογεγραμμένη Βεβαίωση ότι είστε μέλος (για όσα μέλη δεν τους έχει χορηγηθεί ακόμα η ταυτότητα μέλους). Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα αναγνώρισης (δηλαδή δεν δεχθούν ως αποδεικτικό την ταυτότητα μέλους), τότε τους ζητάτε να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά και συγκεκριμένα με τη Διεύθυνση Μεγάλων Πελατών.
Επίσης, με το άνοιγμα του λογαριασμού υπογράφετε το "Έντυπο Ανάθεσης Πάγιας Εξουσιοδότησης Αναλήψεων και Παροχής Πληροφόρησης προς το Σ.Ε.Π.Π.Π. για Διαθέσιμο Υπόλοιπο Λογαριασμού και Ορίου Υπερανάληψης", που θα σας δώσουν στην τράπεζα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στον ειδικό λογαριασμό όψεως που θα ανοίξετε, ΜΗΝ καταθέσετε προς το παρόν κάποιο χρηματικό ποσό.

Πολύ σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της διαδικασίας εξόφλησης λογαριασμών ΔΕΗ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου