Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Καμίλ Ζίγκλερ: Από τη λειτουργία του ΟΠΑΠ περισσότερα κερδίζει το δημόσιο παρά οι μέτοχοί του

«Η παράνομη αγορά στην Ελλάδα, σύμφωνα με όλες τις μελέτες,  έχει ίδιο τζίρο με τη νόμιμη αγορά με αποτέλεσμα το κράτος να χάνει τεράστια έσοδα», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Καμίλ Ζίγκλερ κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων, η οποία μάλιστα έγινε στην ελληνική γλώσσα.
Ο κ. Ζίγκλερ χωρίς να κρύβει τα λόγια του αναφέρθηκε στο γκρίζο τοπίο, όπως το χαρακτήρισε, των 24 εταιρειών του διαδικτύου, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την αύξηση του συντελεστή φορολογίας των μικτών κερδών δήλωσε πως χτυπά την καρδιά της εταιρείας, δηλαδή τη λειτουργική κερδοφορία. Αίσθηση προκάλεσε η επισήμανσή του πως από τις οικονομικές επιδόσεις του ΟΠΑΠ το κράτος έχει μεγαλύτερα οφέλη από τους ίδιους τους μετόχους του οργανισμού.

Αναλυτικά ο κ. Ζίγκλερ αναφέρθηκε: 

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Ο.Π.Α.Π

ΠΡΟΣ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

Κοινοποιούμενη

ΠΡΟΣ:
· Υπουργείο Οικονομικών
· κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο
· κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη
· Ε.Ε.Ε.Π.
· Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Από την αρχή της κρίσης οι πράκτορες του ΟΠΑΠ, οι θεματοφύλακες της νομιμότητας στα τυχερά παιχνίδια, δεχόμαστε μια άνευ προηγουμένου, συνεχή και ακραία άδικα επίθεση από το ελληνικό κράτος. Οι οικογενειακές μας επιχειρήσεις γονατίζουν καθημερινά από την υπερφορολόγηση επί του τζίρου μας, τα χαράτσια,την εκτόξευση των λειτουργικών μας εξόδων. Τα ελληνικά πρακτορεία νομίμων τυχερών παιχνιδιών βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Χιλιάδες οικογενειακές επιχειρήσεις κινδυνεύουν με λουκέτο.