Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ο ΟΠΑΠ «στέλνει» τις ελληνικές ομάδες στις ξένες στοιχηματικές εταιρίες...

Βάζουν... μαχαίρι στις χορηγίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μη αναγνωρίζοντας ότι οι ελληνικές ομάδες οδήγησαν την εταιρία στην απόλυτη κερδοφορία μέσα από τη συμμετοχή τους, δίχως ποσοστό, στο «Πάμε Στοίχημα»

Εντονότατος είναι ο προβληματισμός στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού για τη μέχρι τώρα πολιτική που ασκεί η νέα διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. έναντι αρχών διοργάνωσης πρωταθλημάτων, αλλά και ομάδων και συλλόγων, στον τομέα των χορηγιών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Play ή Spin για τα VLTs του ΟΠΑΠ



Με τη δημοσιοποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας για τα VLTs να αποτελεί διαδικαστικό ζήτημα, στον ΟΠΑΠ έχουν ήδη αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου για την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων του, καθώς παρά τις τροποποιήσεις το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του project παραμένει απαιτητικό.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στον ΟΠΑΠ



Ακόμη ένα βήμα στον πλήρη μετασχηματισμό της ΟΠΑΠ Α.Ε υλοποιεί η διοίκηση του Οργανισμού, ενεργοποιώντας τια διαδικασίες για την υλοποίηση προγράμματος εθελουσίας εξόδου για τους εργαζόμενους - με σύμβαση αορίστου χρόνου – της θυγατρικής ΟΠΑΠ Παροχής Υπηρεσιών Α.Ε.