Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΟΠΑΠ: Κερδίζει το Στοίχημα του «Live Betting»

Σε συνεχή δοκιμασία βρίσκονται οι σχέσεις του ΟΠΑΠ με τους πράκτορες εξαιτίας της εισαγωγής νέων παιχνιδιών και της ενίσχυσης συμπληρωματικών καναλιών διανομής, όπως το Σκρατς (ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου) και το αναβαθμισμένο Ζωντανό (Live) Στοίχημα (ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου).
Παρά τις τριβές και τις εντάσεις του τελευταίου τριμήνου, οι οποίες φούντωσαν με την έναρξη του Live Στοιχήματος, η νέα διοίκηση του ΟΠΑΠ φαίνεται πως πέρασε επιτυχώς τα πρώτα τεστ. Όπως και στην περίπτωση του Σκρατς, οι σχέσεις με το ισχυρό σωματείο των πρακτόρων μπορεί να δοκιμάστηκαν, αλλά η κατάσταση δεν έφτασε στα άκρα (παρά τις σκληρές ανακοινώσεις της ομοσπονδίας τις πρώτες ημέρες), όπως είχε συμβεί με προηγούμενες διοικήσεις στο πρόσφατο παρελθόν.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

«Το μονοπώλιο ΟΠΑΠ στο διαδικτυακό στοίχημα ήταν γνωστό»

O ΟΠΑΠ κατέχει το μονοπώλιο στον διαδικτυακό στοιχηματισμό. Αυτό υποστηρίζει η ελληνική κυβέρνηση σε επιστολή της προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σύμφωνα με την Κεντρική Μονάδα Κρατικών Ενισχύσεων του υπουργείου Οικονομικών, ο ΟΠΑΠ κατέχει το μονοπώλιο στον διαδικτυακό στοιχηματισμό από το 2000 και νομική βάση συνιστά το άρθρο 27 της αρχικής σύμβασης παραχώρησης που υπέγραψαν οι δύο πλευρές (Ν. 2843/2000). Μάλιστα, η ελληνική πλευρά υπογραμμίζει ότι αυτό ήταν γνωστό σε όλους τους υποψήφιους επενδυτές στη διάρκεια αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΟΠΑΠ: Τώρα και... e-Στοίχημα!

Υπό ασφυκτική προθεσμία, ΟΠΑΠ και GTECΗ πέτυχαν να δημιουργήσουν και να θέσουν σε πιλοτική λειτουργία την ηλεκτρονική στοιχηματική πλατφόρμα του Οργανισμού εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε αρχικά τεθεί, δέκα ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Από σήμερα (σ.σ. λίγο μετά τις 12:00 σταδιακά "ανεβαίνει" το νέο pamestoixima.gr), όπως είχε εξαγγείλει η διοίκηση της ΟΠΑΠ, οι παίκτες θα μπορούν μέσω της σχετικής ιστοσελίδας να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για να αποκτήσουν τον προσωπικό ηλεκτρονικό λογαριασμό τους προκειμένουν να «ποντάρουν» διαδικτυακά. 

ΟΠΑΠ: Νέα σύμβαση τεχνολογικής υποστήριξης με Intralot

Η ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι, μετά από διαπραγματεύσεις με την Intralot, υπεγράφη νέο συμβόλαιο τεχνολογικού παρόχου, με αναδρομική ισχύ από 01.04.2014 και λήξη στις 31.07.2018.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο οργανισμός, "το νέο συμβόλαιο εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων της ΟΠΑΠ, ενώ επιτυγχάνει καλύτερους οικονομικούς όρους και διευρυμένες υπηρεσίες σε σχέση με την προηγούμενη συμφωνία".