Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ


Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ για πανελλαδικές εκλογές Ενώσεων, πρώτη ημερομηνία είναι η Δευτέρα 20.01.2014 9.30 π.μ. και δεύτερη επαναληπτική η Δευτέρα 27.01.2014 9.30 π.μ.. Δεδομένου ότι στις πρώτες δύο ημερομηνίες δεν προκύπτει η απαιτούμενη καταστατική απαρτία, καλείστε οριστικά τη
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 9.30 π.μ.
που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων του “HOTEL TSELIKAS” που βρίσκεται στο 5ο χλμ Κοζάνης-Λάρισας, με τα ακόλουθα θέματα:

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Τι "ξύπνησε" τον ΟΠΑΠ

Με νωπές ακόμη τις πρώτες εξαγγελίες της διοίκησης για το στρατηγικό προσανατολισμό του ΟΠΑΠ, οι ξένοι οίκοι και οι εγχώριες ΑΧΕ "ανακαλύπτουν" ξανά τον ΟΠΑΠ.

Ύστερα από μια μακρά περίοδο έλλειψης ορατότητας, κυρίως λόγω της πολύμηνης διαδικασίας που απαιτήθηκε για την ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης και της απόκτησης του 33% της εταιρείας από την Emma Delta, οι ξένοι οίκοι και οι εγχώριες ΑΧΕ που παρακολουθούν επενδυτικά τον ΟΠΑΠ εμφανίζονται πλέον περισσότερο αισιόδοξοι για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του Οργανισμού. Εκτός του ότι σχεδόν στο σύνολό τους ανεβάζουν τις τιμές-στόχους υψηλότερα για τη μετοχή, ορισμένες επανεντάσσουν τον τίτλο στη λίστα των κορυφαίων επενδυτικών τους επιλογών, ενώ άλλες ξεκινούν εκ νέου την κάλυψη της εταιρείας, μετά από σημαντική περίοδο αποχής.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ziegler: Πώς θα κινηθεί ο ΟΠΑΠ σε VLTs-διαδίκτυο

Tα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ από τα τυχερά παιχνίδια και το στοίχημα αποδεικνύονται πιο ισχυρά από ό,τι αναμενόταν, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters, o Kamil Ziegler. 
O 51χρονος πρώην τραπεζίτης υποστήριξε ακόμα ότι βλέπει ενδείξεις βελτίωσης στην καταναλωτική εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι η καθυστέρηση στην επαναφορά του Ξυστό δεν πρόκειται να απομακρύνει την εταιρεία από τον φετινό στόχο για τα κέρδη. 

ΟΠΑΠ: Βλέπει πρόωρα θετικά σημάδια ο Ziegler Πηγή:www.capital.gr



Αισιόδοξος εμφανίζεται ο νέος επικεφαλής του ΟΠΑΠ σε συνέντευξή του στο Reuters, Kamil Ziegler, με το πρακτορείο να σημειώνει πως «ανιχνεύει ήδη πρόωρες ενδείξεις μιας ανάκαμψης των δραστηριοτήτων».

Όπως δήλωσε στη συνέντευξη στο Reuters ο Ziegler, τα καθαρά κέρδη από τα λαχεία και τις δραστηριότητες αθλητικού στοιχηματισμού, έχουν προσφάτως εμφανιστεί ισχυρότερα από ό,τι αναμενόταν.